Powerteam is onderdeel van het Amerikaanse bedrijf SPX Flow Corporation. Bij PowerFlex verkopen we de hydraulische systemen van dit gerenommeerde bedrijf. Powerteam is marktleider als het gaat om het vervaardigen van specifieke, hoogwaardige hydraulische service-tools en uitrusting, zoals hydraulische pompen, cilinders, kleppen, klemmen en andere hydraulische toebehoren. Componenten voor apparatuur die wordt gebruikt als sterke geconcentreerde kracht nodig is, bijvoorbeeld in elektriciteitscentrales, bij spoorlijnen, op scheepswerven en in de mijnbouw.

Powerflex is officieel gecertificeerd Autorized Waranty Service Center van Powerteam. PowerFlex mag en kan zelfstandig garantie en service bieden en periodieke keuringen uitvoeren. Als distributeur werkt PowerFlex nauw samen met SPX Powerteam en onze medewerkers voorzien u graag van de benodigde informatie of offerte.

Kijk voor meer informatie:

Powerteam
Power Team® SPX PT503M productcatalogus
POWER TEAM HYDRAULISCHE POMPEN | CILINDERS | VIJZELS | TREKKERS | GEREEDSCHAP

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over uw Hydrauliek, vraag het aan Powerflex-fhp

[contact-form-7 404 "Not Found"]
sae100r17