‘Sinds 2016 beschikken we over de productlijn Weatherhead en daar zijn we als Powerflex heel blij mee’. Weatherhead is in 2002 overgenomen door Eaton en wordt voornamelijk gebruikt in Amerika. ‘Maar ook in Europa groeit de markt van dit kwaliteitsproduct en komt Weatherhead steeds vaker voor in de groeiende vervangmarkt. Het was tot nog toe zeer arbeidsintensief om aan onderdelen te komen, maar sinds 2016 kan PowerFlex klanten voorzien van deze productlijn’.

‘Weatherhead heeft een zeer uitgebreid aanbod van hydraulische slangen, pilaren en toepassingen, montageapparatuur, pijpen, koppelingen en ondersteunende accessoires. Weatherhead producten worden veel gebruikt in de bouw, mijn- en landbouw en in truck- en bustoepassingen. Daarnaast bestaat de productlijn uit thermoplastische slangen tot 1 inch. Deze worden veel gebruikt in de robotica, pneumatisch gereedschap en drankuitgifte.’

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over uw Hydrauliek, vraag het aan Powerflex-fhp

[contact-form-7 404 "Not Found"]
sae100r17