Fabrikant FKB® produceert onder het merk RSB® leidingklemmen: geheel volgens DIN3015, maar ook conform EN45545-2 tot level HL.

Deze leidingklemmen, ook wel pijpklemmen genoemd, zijn standaard leverbaar in enkele en dubbele uitvoeringen en in nagenoeg alle maten in polypropyleenblokjes en in polyamideblokjes.

Wat de samenwerking met RBS® zo speciaal maakt, is het maatwerk. FKB® zet haar expertise graag in om uitdagingen van de klant met specifieke vragen of problemen op te lossen.

Het merk staat voor kwaliteit en innovatie tegen een zeer gunstige prijs. De producten worden wereldwijd geëxporteerd en staan synoniem voor een kosteneffectieve oplossing voor een eenvoudige, maar veilige bevestiging van buizen en hydraulische slangen.

Daarnaast leveren de geluid- en trilling dempende eigenschappen een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en veiligheid van de medewerkers en dragen ze bij aan de bescherming van het milieu. Veel is uit voorraad leverbaar of na order binnen twee weken voorradig. Indien u meer informatie wenst, kunt u een mail sturen naar: sales@pflex.eu.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over uw Hydrauliek, vraag het aan Powerflex-fhp

[contact-form-7 404 "Not Found"]
sae100r17